Om Cosmaderm

Ingen lyst til rynker? Så er Cosmaderm helt rigtig til dig.

Cosmaderm er en tysk firma som er specialiseret på hyaluronprodukter i top nivau til  super priser.

Cosmaderm specialisere sig i fremstilling og distribution af høj kvalitet anti-aging Hyaluron hudplejeprodukter og har en komplet, koordineret, hyaluron hudplejelinje. På grund af de høje krav af kosmetologer, naturlæger og dermatologer er der kun udvalgte og  positivt aktive stoffer og ingredienser, som anvendes i produkterne.

Cosmaderm opfylder alle EU krav og kriterier.


Anti-aging er populær som aldrig før. Der bruges store summer på rynkecremer og behandlinger med botox og restylane, men hvad virker, og hvordan virker det? Her sætter vi fokus på en naturlig kamp mod hudens aldring.


Hvodan ældres huden ?

Når huden bliver ældre, dannes nye hudceller langsommere, og de er mere skrøbelige og går lettere til grunde. Huden bliver mere tør, tyndere og til sidst også rynket. Huden er inddelt i tre med hinanden forbundne lag:


•epidermis (overhud), hvor nye hudceller dannes

•dermis (læderhud), der er et kompakt bindevævslag

•subcutis (underhud), som hovedsageligt består af fedtceller


I dermis dannes to meget vigtige fibre: kollagen, der giver huden styrke, og elastin der sørger for, at huden er elastisk. Rynker opstår, blandt andet fordi dannelsen af kollagen, hyaluron og elastin mindskes med alderen. Vi sætter fokus på en naturlig kamp mod hudens aldring.